Bisping: Možda je zapravo Munoz bio očajan, a ne Weidman fantastičan?

UFC 13.07.2012 07:19h Autor:

Michael Bisping

 

 Michael Bisping ima nešto malo drukčiji pogled na meč Chrisa Weidmana i Marka Munoza, no smatra da je izglednije to da je tek Munoz imao očajno loš dan proteklog vikenda.

Kampanja za status idućeg izazivača aktualnog prvaka u srednjoj kategoriji, Andersona Silve, postaje sve žešća. Michael Bisping jedan je od onih boraca koji već dulje vrijeme putem medija poručuju kako bi upravo on trebao dobiti priliku da uđe u kavez sa Silvom.

UFC je meč između Chrisa Weidmana i Marka Munoza ovog tjedna najavio kao iznimno bitan upravo iz razloga jer bi pobjednik mogao biti idući izazivač Andersona, a Bispingu se to nimalo nije svidjelo.

Fanovi iznimno hvale Weidmanov nastup, malo tko je očekivao da će biti toliko uvjerljiv protiv Munoza, no Bisping ima drukčiji pogled na tu borbu. “Chris Weidman pokušava me izgurati, ali ja ne mislim da pobjeda nad Munozom donosi status izazivača, pogotovo kad mu je protivnik imao takvu frizuru da je čak i meni to odvlačilo pažnju.”

“Svi sada pričaju o Weidmanu, ali reći ću vam nešto. Bili smo u siječnju na istoj priredbi, ja sam se zagrijavao, a njegova borba me gotovo uspavala. Htio sam se nabrijati, a ispalo je kao da gledam kako se suši boja na zidu. On je izgledao dobro protiv Munoza ili je Munoz bio očajno loš?”, zapitao se Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI