Bisping odgovorio na komentare Romerovog menadžera: Taj idiot samo želi svojih 20 posto!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2017 13:25h Autor:

Michael Bisping/ Photo: Igor Mićić

Prvak UFC-ove srednje kategorije, Michael Bisping, odgovorio je na komentare Malkija Kawe, menadžera prvog izazivača Yoela Romera. Kawa je jučer izjavio da Britanac izbjegava borbu s njegovim klijentom i pokušava dogovoriti financijski puno unosniji meč s bivšim velter prvakom, Georgesom St-Pierreom, koji se nakon više od tri godine pauze vraća u oktogon.

“Ne bojim se Yoela Romera kao što je to jučer rekao njegov idiotni menadžer”, rekao je Bisping u svojoj emisiji na Sirius XM-u. “Koliko ja razumijem, taj idiotni menadžer treba srediti Yoelu veliku borbu, jer kome je Malki Kawa sada menadžer? Od koga zarađuje? Zarađuje od boraca, a njegov najunosniji klijent je Jon Jones koji sada nije u igri. Ne zarađuje od Jonesa i zato treba veliku borbu za Romera jer, koliko ja znam, Yoel ne zarađuje puno. Malki treba malo gotovine. Zato priča sranja o meni kako bi stvorio interes javnosti jer treba svojih 20 posto od Yoela Romera, vrlo je jednostavno.”

Bisping tvrdi da ponudu za meč s Romerom uopće nije dobio i zato se neće brinuti oko njegove situacije, ali ako UFC odluči da se bori s Kubancem, borbu neće odbiti.

“Nismu mi ponudili borbu. ako mi ponude Yoela Romera, prihvatit ću. Ako mi ponude GSP-a, prihvatit ću. Nisam ovdje zbog UFC-ov dobrobiti već zbog obitelji Bisping. Uopće me nije briga za Romera. Ako mi ponude borbu i ako ona vremenski odgovora, prihvatit ću. Ali nije da sjedim ovdje i brinem se što je najbolje za Yoela Romera.”

Bisping je više puta spomenuo St-Pierrea kao borca na kojem bi dobro zaradio što mu je ovih dana glavni cilj budući da nema još puno vremena u sportu. No debeli ček nije jedino što borbu s GSP-em čini zanimljivom, tvrdi “The Count.”

“Georges i ja smo bili izjednačeni za najviše pobjeda u UFC-u. Ja sam u UFC-u već sto godina, on također. Ja sam prvak u srednjoj, on je bio prvak u velteru. On se vraća nakon duge pauze i pokušava postati prvak srednje- tu postoji dobra priča i kao što sam rekao, obojica smo već jako dugo u UFC-u i tu postoji priča.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI