Bisping pokazao kako je Romero varao protiv Weidmana (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2017 23:32h Autor:

Yoel Romero

Michael Bisping pregledavao je borbu Chrisa Weidmana i Yoela Romera, kada mu je pažnju zaokupio jedan sporan detalj, koji je on nazvao još jednim u nizu nepoštenih poteza kubanskog borca.

Nije Bisping jedini koji Romera smatra daleko od nekoga tko poštuje fair play, a njegov doping pad te situacija iz borbe s Timom Kennedyem samo su dvije najpoznatije i najočitije situacije koje se Romeru spočitavaju, uz još neke primjere hvatanja za ogradu i sl. No, Bisping je sada pronašao još jednu, i to iz Romerove posljednje borbe. On na UFC 205 eventu, gdje savladao Chrisa Weidmana nokautom u trećoj rundi.

Bisping je i na Instagramu podijelio snimku s početka druge runde, gdje se vidi kako članovi  Romerovog tima svog borca polijevaju vodom, nakon čega ga tek malo obrišu, dok se Romero pravi kao da mu ništa nije jasno što se događa. Naravno, riječ je o zabranjenom postupku, budući da borac mora biti suh na početku svake runde, ali ovog puta to suci nisu provjerili te su Weidman i Romero nastavili svoju borbu.

Pogledajte kako je to Bisping prokomentirao!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI