Bisping: Rockholdu sam uzeo dušu, mislim da ga više nikad nećemo vidjeti

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.02.2017 12:27h Autor:

Bisping vs Rockhold UFC 199

Michael Bisping je odgovorio na komentare Lukea Rockholda kojeg je prije nešto manje od devet mjeseci nokautirao na UFC-u 199 oduzevši mu pojas prvaka srednje kategorije. Rockhold je izjavio da bi se odrekao borbe za naslov samo da dobije priliku osvetiti se Britancu, a prvak je reagirao u svom uobičajenom stilu.

“Što radi Luke Rockhold?”, rekao je Bisping na MMA Houru. “Kad je rekao da će se ponovno boriti? Koji su mu planovi? Mislim da smo gotovo pa u ožujku. Ta borba je bila u lipnju. Ne znam što se tu dogodilo, ali mislim da sam mu uzeo dušu. Mislim da Rockholda nećemo više nikada vidjeti. Ubio sam boga u njemu. Ne znam, čini mi se da je gotov. Tako mi se čini zbog načina na koji je pao. Zašto se još nije borio? Puno je vremena prošlo. Da sam to bio ja, odmah bih se vratio u akciju.”

Rockhold je zbog ozljede koljena otkazao borbu protiv Ronalda “Jacare” Souze planiranu za studeni proškle godine da bi ga Brazilac zatim optužio da je ozljedu lažirao. Budući da je odlučio izbjeći operaciju Rockhold je najavio povratak protiv “Jacarea” tek u proljeće kada se sasvim oporavi.

“Znači ozljeda nije toliko strašna da mora na operaciju, ali mu treba, što, treba mu devet mjeseci da putuje svijetom i bude playboy? Meni se to ne čini kao čovjek koji želi ponovno postati prvak”, zaključio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI