Bisping: Romero ima kamenje umjesto mozga, s novcem koji mi je skupio ću otići na masažu

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2017 15:57h Autor:

Michael Bisping & Yoel Romero

Izazivač Yoel Romero nedavno je dodatno zakuhao situaciju s prvakom srednje kategorije, Michaelom Bispingom, tako što je pokrenuo GoFundMe stranicu s ciljem prikupljanja liječničkih troškova za Britanca na čiju titulu je napad osigurao nokautiravši Chrisa Weidmana na UFC-u 205.

“Moram mu priznati da me dobro bocnuo s tim”, rekao je Bisping na MMA Houru. “Mislim da je skupio 200 dolara, no budite sigurni, iskoristit ću taj novac. Nakon što ga prebijem otići ću na ugodnu masažu s tih $200, stoga hvala ti Yoel. To je bio loš ukus, pokušava stvoriti interes ljudi. On je mala mušica koja mi zuji oko glave i bit će zgnječen. Eksplozivan je, dobar hrvač, ali Chris Weidman se glavom zabio u njegovo koljeno. Da nije to radio Weidman bi vjerojatno dobio borbu.”

Borci su bitku nastavili na Bispingovom podcastu kad se Romero javio telefonskim putem.

“Ne provodim vrijeme razmišljajući o Romeru. Nije dosjetljiv, nema smisao za humor. Tip je obični glupan. Kad je nazvao u emisiju pokušao sam voditi razgovor, ali on je samo vrištao i derao se. Ništa nismo postigli. On ima kamenje umjesto mozga.”

Bisping je zaradio kritike kad je osvajanjem titule na UFC-u 199 počeo tražiti financijski što isplativije borbe bez previše interesa za obranu pojasa protiv pravih izazivača.

“Ljudi popizde zbog ovog ili onog, ali ne mogu se boriti sa svima u jednoj večeri. No sad i ja imam pravo glasa, dao sam svoj doprinos sportu. Borio sam se sa svima. Borio sam se s tipovima na steroidima i otišao kao ratnik. Ovo su prednosti koje dolaze s titulom, stoga me poljubite u guzicu. Zato sam Romeru rekao, ‘Sve dok se ne odlučim boriti s tobom, ti si moja mala kujica, odi mi po cigare.'”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI