Bisping: Što Cung Le misli, da ćemo igrati Tekken 4?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2014 19:19h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping u subotu nastupa na gostujućem terenu, u Makau protiv Cunga Lea. Ovaj puta nije imao dug jezik kao inače, ali čini se da to želi nadoknaditi u ovim danima, pa je posvetio par rečenica svom protivnika.

Nije lako Michael Bisping (24-6, 14-6 u UFC-u) podnio posljednji poraz, onaj koji je doživio od Tima Kennedya. Na neki način, to mu je trebala biti borba potvrde da je borac iz vrha, no nije uspio ostvariti uspjeh i sad je ponovno na raskrižju karijere, a pravi smjer bila bi pobjeda protiv Cunga Lea u subotu.

"Ovo je borba koju jednostavno moram dobiti. Moram dokazati UFC, fanovima i samom sebi da sam još uvijek elitni borac, koju može ostvariti par pobjede nad ozbiljnim borcima te se boriti za titulu. Posljednja borba, koju sam imao protiv Tima Kennedya, bio sam užasan. Bila je to najgora borba u mom životu. Imao je plan kako da me zadrži dolje i ostvario je plan, a ja nisam mogao ništa. Nije bila dobra odluka to što sam prihvatio borbu koja se održavala samo sedam tjedana nakon što sam dobio dozvolu za povratak", rekao je.

O svom protivniku ima definirano mišljenje, a iako su do sad obje strane bile mirne, što se tiče nekih izjava, sad je Bisping krenuo u svom poznatom stilu. "Znate što, Cung Le se vratio u UFC prije svega da bi poradio na svom brandu i da svi vide da on još postoji. Nije se dugo borio, a izgleda da u zadnje vrijeme nije dobio niti ponuda za one sramotne kung-fu filmove. I što je najgore, njegov prijatelj Channing Tatum je prestao odgovarati na njegove postove na Twitteru", počeo je svoj monolog u Cungu Leu, referiravši se i na njegovo prijateljstvo s Chaningom Tatumom, poznatim američkim glumcem.

A o tome kako će Cung izgledati u borbi dodao je: "On ima 42 godine, a u tim godinama njegov tank je prazan. Ovo je borba od pet rundi, a ja se borim s 42-godišnjakom koji se nije borio dvije godine, a u tim prošlim borbama imao je problema s kondicijom. Mislim da on može durati maksimalno četiri minute. Jednostavno ću ga prebiti, a onda se može vratiti snimati svoje filmove B-produkcije. Skratit ću mu distanci i onda je gotov, jer njemu treba prostora da može pogoditi one svoje atraktivne udarce. Bezopasan je iz blizine, kod njega se sve svodi na distancu."

A zašto je Bisping tek sad rekao nešto o Cungu Leu, također je objasnio. "Kad smo se sastali na promociji borbe i ručku, obojica smo bili korektni i pristojni. Porazgovarali smo kao što je potrebno u takvim situacijama, čak se i pravio oduševljen njegovim pričama o prijateljstvu s Chaningom Tatumom. Rukovali smo se i otišli svaki uz svoj kamp pripremati se za borb", rekao je te onda dodao: "I onda sam ga vidio na druženju s fanovima gdje je počeo pričati gluposti o meni. Jednostavno, nastavio je kao i svi koji me prozivaju ili s kojima sam se borio. Ako ima problema sa mnom, mogao me poštedjeti svih onih dosadnih anegdota s Tatumom."

Još je nešto dodao o izjavi Cunga Lea kako će Bispingu priuštiti leteće tornado udarce, munje i gromove. "Što on misli da mi dolazimo raditi u Makao, igrati Tekken 4? Bila je to još jedna glupa i jadna izjava od strane jadnog B-glumca", završio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI