Bivši protivnik opisao strahote primanje Rumbleovog udarca

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2017 00:59h Autor:

Brenneman vs. Johnson

Svi znamo koliko Anthony Johnson jako udara, no sigurno ne kao oni koji su taj udarac osjetili osobno. Jedan od tih je Charlie Brenneman, koji je pokušao opisao taj bolan trenutak.

Brenneman se protiv UFC-ov izazivača poluteške kategorije borio 2011. godine, dok je tada mladi Rumble još uvijek pokušavao biti velteraš. Bila je to od početka jednostrana borbe, gdje je tamnoputi udarač prezentirao sam raskoš svog talenta. Ipak, borbu je odlučio udarac lijevom nogom u Brennemanovu glavu. Iako je vjerojatno uzrokovao prvobitnu amneziju, danas se tog udarca bivši UFC borac jako dobro sjeća.

“Rame mi je dodirnulo kavez i okrenuo sam se prema njemu. Vidio sam kako radi taj korak potreban da izvede lijevi high kick, a nakon toga sam vidio njegovu nogu kako napušta tlo i ide ravno prema mom licu, ali mozak mi nije imao nikakvu reakciju kojom bih išta mogao učiniti. Vidio sam ju kao baseball palicu koja dolazi ravno u moje lice, bilo je užasna. Kao da u punom šprintu trčite prema zidu i govorite da ne možete stati te ga samo udarite.”

Jako dobar opis, priznajemo da ne bismo voljeli doživjeti to na svom licu. I da, ne zaboravite da je Johnson tada bio velteraš, dakle 16 kilograma razlike između težinskih kategorija. Bojimo se pomisli koliko je taj udarac sada jak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI