BJ Penn: Ne bih više nikad angažirao Dolcea

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.08.2014 22:13h Autor:

Mirsad Bektić, Mike Dolce i BJ Penn

BJ Penn se za svoju posljednju borbu u karijeri spustio u kategoriju do 66 kilograma te je zbog toga angažirao Mikea Dolcea. Sad kaže da je to bila greška i da ga više nikad ne bi surađivao s njim.

Mjesec dana nakon uvjerljivog poraza od Frankiea Edgara, BJ Penn je progovorio o toj borbi, kao i o spuštanju u perolaku kategoriju, nakon što se do tad borio u kategoriji ili čak dvije kategorije iznad. Evo što je rekao za svoj portal bjpenn.com.

"Sam sebe preispitujem o mnogim stvarima. Da li je uopće bilo pametno spuštati se na 145 lbs? Jesam li se trebao pitati hoću li imati snage? Nikad nisam bio na toj težini kroz cijelu svoju karijeru. Nakon borbe protiv Rorya MacDonalda sam pazio na svoju težinu i držao se na 160 lbs. Radio sam to prije svega zbog mog zdravlja i dobro sam se osjećao. To je bila i težina na kojoj sam odradio treninge i sparinge", objasnio je "The Prodigy".

Penn se pripremao s Mikeom Dolceom, a prije borbe je rekao kako je rezanje kilograma bilo vrlo jednostavno. No, sad je rekao nešto malo drugačije: "Ne bih više nikad angažirao Mikea Dolcea, ni za koju svrhu."

Penn nije htio objasniti zašto je to rekao, no izgleda kako ipak nisu svi zadovoljni s najboljim svjetskim stručnjakom za dijetu boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI