Bobby Green se vraća s tetovažom zmaja preko glave: Želim biti inspiracija ljudima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2016 16:35h Autor:

Bobby Green

Nakon više od dvije godine, u UFC-ov kavez vraća se jedan od najboljih boraca lake kategorije, Bobby Green, koji je najavio borbu protiv Dustina Poiriera.

Vrlo dobro je raspoložen bio Bobby Green tijekom UFC 199 media daya. Vidjelo se kako mu je sve ovo nedostajalo te da u potpunosti uživa, što je na kraju sam i dokazao izjavom:

“Odličan je osjećaj vratiti se i raditi ono što radim najbolje. Uživam u svim ovim medijskim aktivnostima i jedva čekam borbu. Prošao sam kroz dvije operacije i velike promjene te sam ovo novi ja. Želim ljudima pokazati kako sam se promijenio te kako sam bolji borac i bolja osoba nego što sam bio ranije.”

Jedna novina bit će velika tetovaža koju je dao napraviti preko gotovo cijele glave. Bio je upitan da kaže nešto o njoj:

“Moja djeca vole zmajeve, a i imam puno prijatelja iz Azije, koji su me prozvali posljednjim zmajem, pa je sve to nekako došlo na svoje. Trebalo je ukupno 20 sati da se tetovaža napravi, a radio sam na više puta, jer sam cijelo vrijeme i svakodnevno trenirao.”

Nakon što se vratio, osim ostvarivanja pobjeda i dolaska bliže napadu na naslov, Bobby ima još jednu ambiciju:

“Želim biti inspiracija ljudima, mnogi su me otpisivali, mislili su da se neću vratiti, posebno nakon ozljede ligamenata koljena, no evo me opet ovdje. Želim svima dokazati kako se sve može uspjeti ukoliko se nemaš nikad namjeru predati. Teško je razdoblje iza mene, ali i veliko iskustvo koje sam stekao i koje sad želim podijeliti s drugima.”

Malo dalje od njega je bio Dustin Poirier, koji je također vrlo nabrijan, a preko prostorije je Bobbya pozvao da ponude ono što publika želi vidjeti. Znajući kakav stil ovi borci preferiraju, poznato je i što će  gledatelji očekivati:

“On radi jako dobar posao u lakoj kategoriji, no mislim da se nije susreo s nekim kao što sam ja. Uzbudljiv je borac koji se uvijek dolazi potući i to je ono što mi se sviđa i što sam želio u svojoj povratničkoj borbi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI