Boetsch: Borit ću se s kime god treba da dođem do Andersona!

UFC 27.07.2012 09:02h Autor:

Tim Boetsch i Hector Lombard

 

 Timu Boetschu pobjedom nad Hectorom Lombardom proteklog vikenda prilično su porasli apetiti te pod svaku cijenu želi u bližoj budućnosti u kavez protiv Andersona Silve.

31-godišnji američki MMA borac proteklog je vikenda na izneneđenje cijelog MMA svijeta podijeljenom sudačkom odlukom svladao Hectora Lombarda, prvaka Bellatora u srednjoj kategoriji i prema mišljenju mnogih, barem do prije nekoliko dana, jedina prava potencijalna prijetnja UFC-ovom prvaku Andersonu Silvi.

No, s obzirom na to da je u međusobnom meču ipak pobijedio Boetsch, to mu daje za pravo da se smatra jednim od favorita za titulu izazivača u srednjoj kategoriji.

“Mislim da mi nitko ne može osporiti da sam barem na papiru trenutno ispred svih. Ako pogledate koga sam pobijedio u svoja posljednja dva meča, vjerujem da je to vrlo dobra referenca za napada na titulu. Volio bih da mi kažu koga bih to još trebao pobijediti ili tko zaslužuje biti ispred mene. Čak i ako postoji netko tko je ispred mene, njegova prednost je minimalna”, smatra Tim.

Boetsch je borac koji je do sada u srednjoj kategoriji neporažen, pobijedio je u sva četiri meča otkako se preselio u tu kategoriju i spreman je ući u kavez s bilo kime kako bi zaslužio priliku doći do Andersona. “Svatko dobije ono što zaslužuje i ako u UFC-u ne smatraju da zaslužujem priliku za meč s Andersonom, borit ću se s kime god treba da to dobijem.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI