Boetsch: Mogu završiti Andersona na podu!

UFC 24.07.2012 07:30h Autor:

Tim Boetsch i Hector Lombard

 

 Tim Boetsch ne bi se žalio kad bi upravo njemu bila pružena prilika da bude idući izazivač Andersona Silve te vjeruje da je sposoban pobijediti ga u parteru.

Američki borac Tim Boetsch proteklog je vikenda na iznenađenje većine uhvatio pobjedu podijeljenom sudačkom odlukom u meču protiv nama znatno poznatijeg Hectora Lombarda.

Hector je bio predodređen kao vrlo vjerojatni idući izazivač Andersona Silve u srednjoj kategoriji, no Boetsch je svojom pobjedom sada došao ipak u nešto malo bolju poziciju. Borac koji je čak polovicu svojih od ukupno 20 mečeva u karijeri odradio u UFC-u vjeruje da ima šansu svladati sjajnog Brazilca.

“Nisam siguran što će mi UFC ponuditi nakon pobjede nad Lombardom, a prije toga i nad Okamijem i Nickom Ringom. Neće me biti lako ignorirati i reći da nisam jedan od legitimnih izazivača za titulu prvaka, ali koga god stave ispred mene, ja ću se s njim boriti”, rekao je Boetsch.

“Mislim da bih se mogao nositi s Andersonom Silvom. On ima problema s hrvačima, a ja sam također jedan od njih, pa bih mu mogao nanijeti dosta štete, pogotovo u parteru. Nisam do sada mnogo pokazivao sa svojim submissionima, ali to čuvam za kasnije. Znam da Silvu mogu submittati”, smatra borac koji je u karijeri ostvario 16 pobjeda i četiri poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI