Boetsch, Thiago Tavares, Jouban i Baczynski se dodatno obogatili bonusima

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.08.2014 10:54h Autor:

Alan Jouban i Tim Boetsch

Dobitnici dodatnih bonusa nakon UFC Fight Night 47 eventa su Tim Boetsch i Thiago Tavares te sudionici najbolje borbe večeri, Alan Jouban i Seth Baczynski.

Sjajan nokaut, nevjerojatna srčanost i prvi nokaut Brada Tavaresa u karijeri, dovoljno je aspekata koji su Timu Boetschu osigurali dodatnih 50.000 dolara za najbolji nastup na jučerašnjem eventu u Bangoru. Ništa manje impresivan nije bio ni Thiago Tavares, čija je potpuna dominacija nad Robbiem Peraltom dokazala da je spuštanje u perolaku kategoriju pravi potez.

A u najboljoj borbi večeri nastupili su Alan Jouban i Seth Baczynski. Iako je borba trajala samo četiri i pol minute, za to vrijeme smo vidjeli puno više nego što ponekad vidimo u pet rundi. Od prve sekunde oba su borca stavila metu na glavu onog drugog i krenuo je rat, koji je mogao završiti i više puta ranije, no onaj pravi presudni udarac ipak je djelo Joubana, koji je tako impresivno debitirao u organizaciji.

To je sigurno bila jedna od najboljih i najzanimljivijih rundi ove godine, a Baczynski je doživio drugi poraz u nizu. Utjeha mu može biti to što je u oba puta taj poraz došao u najboljoj borbi večeri te je zaradio dodatne bonuse i vjerojatno se ne mora bojati otkaza, budući da je borac koji uvijek pruža show.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI