Bonnar: Odlazim ako mi ne žele dati veliko ime!

UFC 13.07.2012 07:06h Autor:

Stephan Bonnar

 

 Stephan Bonnar zaprijetio je svojim odlaskom u mirovinu ako mu UFC u idućem, odnosno posljednjem meču u karijeri, ne bude želio dati za protivnika neko poznato ime.

35-godišnji Američki psiho, kako je nadimak Stephanu Bonnaru, u posljednje vrijeme ozbiljno razmišlja o završetku svoje MMA karijere tijekom koje je ubilježio 14 pobjeda i sedam poraza, ali nitko ga nikad u karijeri nije uspio pobijediti submissionom.

Bonnar je spreman ostaviti se rukavica u slučaju da mu UFC ne odluči za idućeg, a ujedno i vrlo vjerojatno posljednjeg, protivnika dodijeliti neko poznato ime. “Bavim se ovime već 11 godina. Očekivao sam da će mi idući protivnik biti neko veliko ime koje ima mnogo Twitter pratitelja, a ukoliko se to neće dogoditi, možda je to način na koji mi Bog poručuje da se bavim nečim drugim.”

“Nadao sam se da ćemo Forrest Griffin i ja biti treneri u TUF-u, vjerujem da bi to bilo prilično zabavno. Ukoliko bih se mogao boriti protiv Griffina ili protiv Rampagea još jednom, onda bih bio zainteresiran. Ne zanima me meč protiv nekoga tko se tek mora dokazati, netko tko još nije veliko ime, imao sam i previše takvih mečeva u karijeri”, rekao je Bonnar.

Tijekom svoje karijere Bonnar se borio dva puta protiv Forresta Griffina, no oba puta je poražen, ali je svejedno tijekom prvog okršaja s njime pružio iznimno atraktivnu borbu u finalu prvog TUF-a te mu je UFC dao ugovor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI