Bonnar se želi boriti s ljudima koji imaju hrpu Twitter pratitelja

UFC 06.07.2012 09:18h Autor:

Stephan Bonnar

 

 Stephan Bonnar ima zanimljiv način odabira željenog protivnika. Glavni kriterij mu je broj pratitelja na Twitter profilu.

Američki borac Stephan Bonnar koji je posljednji uspio poraziti našeg Igora Pokrajca, nada se da će jednog dana ponovno dobiti priliku ući u kavez protiv Foresta Griffina o čijem se mogućem umirovljenju dosta priča posljednjih dana, no sam borac je to ipak demantirao.

Bonnar se protiv Griffina do sada borio već dva puta, ali oba puta je bio poražen jednoglasnom sudačkom odlukom. Borili su se 2005 i 2006. godine.

“On može izvući ono najbolje iz mene i mi možemo pružiti fanovima odličnu borbu, a to je ono što ja želim”, rekao je o Griffinu.

No, kad su u pitanju ostali potencijalni protivnici, Griffin ima zanimljiv način odabira. “Želim se boriti s onima koji imaju puno Twitter pratitelja, želim velika imena, jer polako starim i neću se boriti zauvijek. Znam se, znam i da sam imao dosta ozljeda u posljednje vrijeme, ali osjećam da mi je ostalo još barem nekoliko dobrih godina i želim ih iskoristiti kako treba.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI