Bonusi za Bispinga, Woodley, Minu i Sasakia

UFC 23.08.2014 19:19h Autor:

Tyron Woodley

Nakon sjajnog Fight Nighta u Makau, Dana White nije nikome dodijelio bonus za najbolju borbu večeri. Umjesto toga, podijeljena su čak četiri bonusa za nastup, a dobili su ih Michael Bisping, Tyron Woodley, Alberto Mina i Yuta Sasaki.

Iako je nekoliko borbi izgledalo sjajno, prije svega ona glavna te borba Mine i Anzaia, niti jedna na kraju nije odnijela naslov borbe večeri. Umjesto toga, Dana White je odlučio da bi bilo bolje da čak četiri borca nagradi bonusom za borbu večeri.

Tako je Michael Bisping zasluženo dobio 50.000 dolara za nastup protiv Cunga Lea, kojeg je završio nokautom u četvrtoj rundi. Ovo je Bispingova 25. pobjeda, od koga 15. nokautom, no i prva pobjeda nokautom u posljednjih šest borbi britanskog borca.

Tyron Woodley je također zaslužio svoj bonus, iako se za njega nije pošteno niti oznojio. Jednostavno je dočekao pogrešku svog protivnika te ga dočekao desnim krošeom, koji je sigurno bio dio njegovog plana za ovu borbu.

Preostala dva bonusa pripala su debitantima iz uvodnog programa. Yuta Sasaki je opravdao naslov najveće japanske nade, kad je za nešto više od minute ugušio Ronalda Delormea, a Alberto Mina je najavio sjajnu UFC karijeru pobjedom u borbi koja je ponudila četiri minute pravog rata. 11. pobjeda brazilskog borba, 11. pobjeda prekidom, a čak devet protivnika završio je u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI