Brendan Schaub: Huntu bi za meč s Lesnarom trebali dopustiti korištenje dopinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2016 12:40h Autor:

Brock Lesnar Mark Hunt

Antidopinška agencija USADA učinila je iznimku u slučaju Brocka Lesnara koji za svoju povratničku borbu ne mora proći obavezni četveromjesečni period unutar kojeg ga mogu testirati, što je propisano svim MMA borcima koji se vraćaju iz mirovine.

Lesnar će se u oktogon vratiti 9. srpnja na UFC 200 prirebi u LAs Vegasu kako bi se suočio s Markom Huntom. Vijest o preskakanju obaveznog perioda za testiranje pobudila je veliku sumnju unuter borilačke zajednice, a jedna od boraca koji je javno komentirao situaciju je i umirovljeni teškaš Brandon Schaub.

Na svom podcastu ‘Fighter and the Kid’ Schaub je rekao kako je cijela situacija sumnjiva i da bi Huntu za ovu borbu trebalo dopustiti korištenje dopinga.

“Dakle ja sam u mirovini i recimo da žele da se ponovno borim. Morao bih antidopinšoj agenciji javiti četiri mjeseca unaprijed.’Hej, ja razmišljam o povratku borbama.’ Oni bi rekli,’ Ok, imaš četiri mjeseca unutar kojih ćemo te testirati i moraš biti čist.’ On je sve to preskočio i su ostala samo četiri tjedna unutar kojih ga mogu testirati.

Zar nikome to nije sumnjivo?! Čovječe, pa ne može to tako! Marku Huntu bi trebalo biti dopušteno da koristi što god želi. Mark bi se trebao nadopingirati do jaja i izgledati kao jebeni Chung Li iz filma ‘Bloodsport'”, zaključio je Schaub.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI