Brock Lesnar: Ako hrđu ne skinem na treningu, Hunt će ju skinuti s mene u kavezu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2016 10:50h Autor:

Brock Lesnar

Brock Lesnar je dao intervju uoči svog povratka u oktogon u kojem će se 9. srpnja na UFC 200 priredbi u Las Vegasu obračunati s Markom Huntom. Bivši prvak teške kategorije i član WWE organizacije čiji smo zadnji nastup u kavezu gledali 2011. kada ga je zaustavio Alistair Overeem objasnio je da nikada nije htio napustiti MMA već je na to bio prisiljen zbog teške bolesti koja ga je u jednom trenutku umalo koštala i života.

“Nisam odlučio napustiti sport. Učinio sam to iz zdravstvenih razloga. Znao sam da me divertikulitis svladao. Nakon toga sam se prerano vratio borbama, 6. mjeseci nakon operacije u kojoj su mi odstranili dio debelog crijeva. No danas sam ovdje, vratio sam se i nastupam na UFC 200.

Vjerujem da me bolest udaljila od oktogona.”

“Nisam htio da zaista bude gotovo. Vraćam se zato da bi za 20 godina mogao reći da sam to napravio umjesto da se pitam što bi bilo da sam to napravio. A želim i sebi dokazati da to mogu. Jako sam uzbuđen. Osjećam to. Zahvalan sam UFC-u što mi dopušta da se vratim u oktogon i zahvalan sam WWE-u što su mi dali dopuštenje da ovo napravim.”

WWE ga je pustio bez razmišljanja.

“Nije bilo oklijevanja s njihove strane. A zašto bi i bilo? Vjerujem da sam legitiman sportaš unutar WWE brenda i puno toga donosim kompaniji tako da moj povratak u oktogon legitimizira zašto me uopće imaju u firmi. Ovo je pobjeda za mene, za njih, i za UFC.”

Lesnar nije htio otkriti koliko je novaca UFC morao izdvojiti za njegovu povratničku borbu.

“Riječ je o velikom novcu. Ja se borim za nagrade i za razliku od nekih boraca koji samo žele postati prvaci, ja sam već bio prvak, popeo sam se na vrh te planine. U ovoj fazi karijere, ali čak i prije, ne ulazite u kavez za ništa. To je puno novaca, ali neću otkriti cifru koliko zarađujem.”

U borbi s 42-godišnjim Huntom, Lesnar će biti mlađi borac.

“Mislim da u ovom trenutku godine ne igraju nikakvu ulogu. U subotu smo vidjeli 46-godišnjeg Dana Hendersona kako se bori kao mladić. Zahvalan sam za ovu borbu, to je veliki izazov ispred mene. Vjerujem da i Mark ima tešku borbiu ispred sebe, nikada se nije suočio s protivnikom poput mene. Veselim se ovoj borbi. On je čvrst, ali vjerujem da bi moj atleticizam i hrvačka podloga mogli biti ključni faktori za pobjedu u ovom meču.”

Duga pauza ga ne zabrinjava.

“Nisam zabrinut oko ničega. Nadam se da ću u trening kampu skinuti hrđu sa sebe, vjerujem da hoću, ali ako se to ne dogodi Mark će ju skinuti s mene u prvih deset sekundi borbe, a zatim pripazite.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI