Brock Lesnar vs. Frank Mir III na novogodišnjem UFC spektaklu?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2015 08:27h Autor:

Lesnar vs. Mir

Ugledni američki novinari koji prate zbivanja u profesionalnom hrvanju tvrde da će se Brock Lesnar vratiti u UFC, a da bi mu prvi protivnik trebao biti stari znanac Frank Mir. Dana White navodno želi napraviti mega spektakl na tradicionalnoj novogodišnjoj priredbi te će dvojac odraditi revanš s UFC-a 100 koji je, kako je poznato, privukao rekordni broj PPV-a.

Brock Lesnar se već neko vrijeme spominje u kombinacijama UFC-a, a posljednjih mjeseci ta priča je intenzivirana. S obzirom na istek ugovora u WWE-u, ali i dojam da se već umorio "kečerstva", Lesnar je navodno odlučio još jednom okušati sreću u kavezu. Iako mu je 38 na leđima, bivši prvak nema ništa protiv ukrstiti rukavice sa svojim velikim neprijateljem Frankom Mirom. Poznato je kako je dvojac privukao rekordnih 1.6 milijuna PPV-a što iz današnje perspektive zvuči nadrealno s obzirom na konstatan pad prodaje posljednjih godina.

Američki mediji pišu kako Lesnar u WWE-u zarađuje ukupno 5 milijuna dolara godišnje što uključuje 3 velika nastupa, nekoliko manjih, ali i velik broj obaveza. To Brocku, koji je obiteljski tip i ne odgovara najbolje te bi dva velika dobro naplaćena nastupa u UFC bila  bolja opcija u ovom trenutku. Poznato je da je Lesnar imao ogroman udio od PPV prodaje u UFC-u, pa ne treba sumnjati da bi to bilo i u slučaju potpisa novog ugovora.

Ipak, u tekstovima se naglašava da i dalje ima šanse da Lesnar ostane u WWE-u i potpiše novi ugovor ukoliko se ne uspije dogovoriti s Whiteom o uvjetima. Sigurno je kako bi meč Lesnar vs. Mir III definitivno ponovno osigurao ogromnu PPV prodaju UFC-u, ali i enormnu zaradu svim stranama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI