Burt Watson potvrdio: Dogodio se incident zbog kojeg sam napustio UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.03.2015 21:51h Autor:

Burt Watson

Donedavni UFC-ov koordinator boraca, Burt Watson, je otkrio razlog odlaska s posla koji je obavljao punih 14 godina.

Watson je otišao tijekom vikenda kada se održavao UFC 184. Borcima je rečeno da je Burt bolestan te da se zbog toga vratio kući.

Watson je u prvom intervjuu otkrio kako se uistinu dogodila svađa s nekim na spomenutom eventu, ali da se ne radi o članu Rouseynog tima, kao ni o Marku Munozu.

"Uvijek sam stajao iza svog imena, radne etike i posla," rekao je Watson za MMAJunkie Radio. "Oduvijek sam stajao iza načina kako obavljam posao jer je to način 'baby', a sportaše sam poštovao više svega."

"Dana White i Fertitte su me uvijek poštovali. Nikad nisam imao problema s njima. Nikad me nisu zapostavili ili nepoštovali. A ja sam na isti način poštovao borce i njihove timove da mi ne bi povjerovali, baby. Bili su mi poput djece. Ali da, dogodio se incident u Los Angelesu. Ne mogu ići u detalje, ali se dogodio."

"Čuo sam neka imena boraca i ljudi s kojima sam se navodno posvađao i moram reći nešto o tom: nikad nisam imao problema s Rondom Rousey. Ona je vjerojatno najslađe i najdraže biće (osim kad uđe u oktogon) koje sam upoznao. Nikad nisam imao problema s Markom Munozom, kao ni s Danom White i braćom Fertitta. Morao sam opovrgnuti te glasine jer one nisu istinite."

Watson nije otkrio tko je osoba s kojom se tako jako posvađao da je zbog toga dao otkaz nakon 14 godina rada.

"Dođe trenutak kad odlučiš da je kraj. Nekad guraš, a nitko ne vuče. Onda staneš i svo to sranje se sruči na tebe.

Da li mi je netko nešto rekao? Da. Da li je to eskaliralo do određenog eventa? Da. Netko je rekao da sam loše odradio neke stvari i teško mi je bilo prijeći preko toga. Netko mi je rekao nešto što mi nije smio reći, a ja sam rekao nešto što možda nisam trebao reći. Napuštanje UFC-a je moja odluka."

Čini se da ne postoji mogućnost Burtovog povratka u UFC.

"Ne, prestar sam da bio žalio za odlukama. Ali ako promislim malo, mislim da bih hladne glave drukčije postupio. Ne možeš žaliti za nekim odlukama kad dođeš u određeni dio života," izjavio je Watson.

Nije poznato tko će zamijeniti Burta na mjestu koordinatora boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI