Caceres u Japanu umjesto ozlijeđenog Fabera

UFC 09.08.2014 11:35h Autor:

Alex Caceres

Nakon ozljede Uriaha Fabera, Masenori Kanehara dobio je novog protivnika za UFC Fight Night 52. To je Alex Caceres, koji je svoju posljednju borbu odradio upravo protiv Fabera.

Jedan od najpopularnijih UFC-ovih boraca, Uriah Faber, ipak neće nastupiti na japanskom Fight Nightu koji se održava u mjesecu rujnu, nakon što je doživio ozljedu na treningu. Tako japanska publika neće imati priliku vidjeti Fabera koji je, osim što je jedan od najpopularnijih, također i jedan od najaktivnijih UFC-ovih boraca. 2013. godine nastupio je četiri puta, dok mu je ovo trebao biti već treći nastup u 2014. godini.

Umjesto Fabera će tako nastupiti Alex Caceres, koji je na UFC 175 poražen upravo od borca kojeg će ovog puta zamijeniti. Caceres je protiv Fabera odradio vrlo dobru borbu, no ipak je poražen gušenjem u trećoj rundi. Prije toga je u jednom dramatičnom dvoboju savladao Sergia Pettisa,. a prije borbe s Faberom bio je u nizu od pet pobjeda, od kojih je jedna oduzeta jer je bio pozitivan na marihuanu.

Caceresov protivnik na Fight Nightu 52, koji se održava 20. rujna u Saitami, je japanski debitant Masenori Kanehara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI