Caraway objasnio zašto smatra da treba biti idući protivnik Dominicka Cruza

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2016 21:28h Autor:

Bryan Caraway

Bryan Caraway vjeruje kako bi on trebao biti prvi UFC-ov izbor za idućeg protivnika Dominicka Cruza, a pokušao je objasniti zašto bi ta borba bila zanimljiva.

Caraway je sve iznenadio nedavnom pobjedom nad Aljamainom Sterlingom, kojem je nanio prvi poraz u karijeri. Ta izvedba ga je katapultirala na četvrto mjesto službene ljestvice kategorije, gdje su ispred njega tek prethodni izazivač Urijah Faber te TJ Dillashaw i Raphael Assuncao, koji se međusobno bore na UFC 200 eventu. Čini se da bi Caraway uistinu mogao biti idući u napadu na titulu bantam kategorije, a on ima zanimljivo viđenje zašto bi to bila borba koja će zaintrigirati fanove:

“Mislim kako imam jedan jako čudan i rijedak stil. Cruz ima također vrlo specifičan stil, ima potpuno lud rad nogu. Možda to njegovo izgleda zanimljivije i lakše se zamijeti, no ja također imam unikatan stil, posebno što se tiče prijelaza iz udaračkih tehnika u hrvanje. Ja ne pokušavam boksati ili hrvati, nego ja koristim moje hrvanje da bi mi udaračke tehnike bile kvalitetnije.”

Također, Caraway vjeruje da zna gdje je njegova prednost u toj potencijalnoj borbi. Misli da može dovesti prvaka negdje gdje još nikada nije bio te ga testirati kako će se tamo snaći:

“Vjerujem da imam prednost u borilačkom IQ-u i tako mislim da bih ga bio sposoban dovesti u situacije s kakvima se do sada nije susretao. Moji udarci će biti čudni i neobični, a takvi i ulasci u rušenja. Tu sam podosta raznovrstan i vjerojatno nikad nije hrvao s nekim mog stila, pa bi mu donio nešto novo. Zapravo, moj stil je čak više catch-wrestling nego klasični BJJ, iako je to moja baza.”

Bryan Caraway je trenutno u potpunosti fokusiran na trening sa svojom zaručnicom Mieshom Tate, koja na UFC 200 brani titulu prvakinje bantam kategorije protiv Amande Nunes. No, nakon te borbe bi se u potpunosti mogao posvetiti borbi za naslov, ukoliko ga UFC odabere kao izazivača.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI