Caraway protiv Assuncaoa u listopadu, debitira i Paige Van Zandt

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.08.2014 18:12h Autor:

Bryan Caraway

Potvrđena je borba oko koje se već dugo vrijeme pričalo. U svojevrsnom "title eliminatoru" bantam kategorije, sastat će se Raphael Assuncao i Bryan Caraway. Borba će se održati na UFC Fight Night 54 eventu, 4. listopada, na kojem će debitirati i Paige Van Zandt.

Raphael Assuncao (22-4, 6-1 u UFC-u) bio je prvi kandidat za borbu protiv Renana Baraoa u svibnju, no nije imao vremena da se pripremi. Na kraju je umjesto njega nastupio TJ Dillashaw te iznenadio svijet oduzevši Barau pojas. Tako da Assuncao mora odraditi još jednu borbu prije napada na pojas.

A tu borbu će odraditi protiv Bryana Carawaya (19-6, 4-1 u UFC-u), dečka Mieshe Tate, koji je odlično izgledao u svim svojim borbama, četiri puta je slavio gušenjem, a jedini poraz doživio je podijeljenom odlukom od Takeye Mizugakija.

Ova borba mogla bi biti svojevrsni title eliminator, no to nije sigurno, budući da će puno toga oko novog izazivača ovisiti i o borbi Dominicka Cruza i Takeye Mizugakija.

A na istom eventu debitirat će i 20-godišnja Paige Van Zandt, koja je prije dvije godine iznenadila svijet predstavivši se kao model, uspješna studentica te MMA borkinja, a do sada je postigla vrlo dobre rezultate. Ona će nastupiti protiv  nimalo manje atraktivne Kailin Curran.

UFC Fight Night 54 na rasporedu je 4. listopada u Halifaxu, a predvodi ga borba Rorya MacDonalda i Tareca Saffiedinea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI