Carla Esparza: Joanna misli da je se bojim? Odlično!

UFC 12.03.2015 18:14h Autor:

Carla Esparza

UFC prvakinja u slamka kategoriji prokomentirala je izjave svoje protivnice kako misli da je se boji. Kaže kako se nada da Joanna to zapravo misli i da bi joj se to moglo obiti o glavu. Također, prokomentirala je status ženskog MMA sporta trenutno u svijetu, nazvavši ga najvećim ženskim sportom u ovom trenutku.

Carla je od strane novinara MMAJunkie portala upitana o tome koliko će se ova borba, u kojoj po prvi puta brani naslov, razlikovati od one prethodne, u kojoj je taj naslov osvojila. Vjeruje kako će glavna razlika biti u publici. TUF finale održalo se pred 1800 ljudi. U Dallasu će ih biti deset puta više.

"Sad je drugačije već na samu pomisao, no najveća razlika bit će kad iziđem prema kavezu pred toliko ljudi koliko će biti u dvorani. Ovo je sigurno korak naprijed na puno različitih načina, no sretna sam zbog toga", rekla je sudionica sunaslovne subotnje borbe.

Iako je prvakinja, nije najpopularnija borkinja ove divizije. Posebno ju je razljutio Reebokov ugovor s Paige VanZant, a čini se kako su mediji puno priklonjeniji još nekim djevojkama. Vjeruje kako se to može promijeniti njenim nastupima: "Ovo je prava prilika da dodatno stvorim svoje ime i da se predstavim. Želim biti prepoznata po vještina koje posjedujem i po svojim borbama. Drugo me ne zanima."

Također, prokomentirala je ženski MMA, utjecaj Ronde Rousey, kao i izjavu Fedora Emelianenka da ovo nije sport za žene, tj. da se one ne bi trebalo baviti MMA borbama."Mislim kako je ženski MMA trenutno najveći ženski sport, a Rondi ide velika zahvala za to, jer jedino ona može predvoditi onako jak event, pored svih onih muških kolega, sjajnih boraca. Fedor je jedan od najvećih i ne mogu reći ništa protiv njega, ali ovdje imamo različito mišljenje. Publika u Los Angelesu dokaz je da nije u pravu", uvjerena je djevojka nadimka "Cookie Monster."

A što se tiče protivnice, Joanne Jedrzejczyk, prokomentirala je njen stil, no i činjenica da je podosta "glasna" u svojim medijskim istupima prije ove borbe.

"Čeka me jedna potpuno drugačija zvijer od svih djevojaka s kojima sam se do sada susrela. Ima jedan poseban stil, tako se na svijetu bori jedino ona. Izuzetno je opasna. Nisam previše slušala što govori, čak nisam obraćala pažnju niti kad mi je to rekla u lice. Kaže da sam je se uplašila? Odlično, samo neka tako misli i dalje. Nadam se da će me podcijeniti, no ona gubi, na ovaj ili onaj način" završila je Carla, čije bi hrvanje moglo biti jedan jako težak ispit za poljsku izazivačicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI