Carlos Condit: Zanima me samo revanš protiv Lawlera ili Nicka Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2016 00:21h Autor:

Lawler vs. Condit

Carlos Condit je progovorio o nastavku svoje karijere te je iznio koje bi ga borbe mogle nagovoriti na skori povratak u UFC-ov kavez.

Od (nezasluženog) poraza od Robbiea Lawlera početkom siječnja, Carlos Condit pomalo ne sam sebe stavio u drugi plan, odnosno svoju UFC karijere. Ugovoru borbu nema, a blizu nije niti neka solucija po kojoj bi se ona u skorije vrijeme mogla dogoditi. Ipak, želja za borbom je uvijek tu, pa polako razmišlja o povratku.

“Uistinu me prije svega zanima revanš protiv Lawlera, to je borba koju bih bez ikakve sumnje volio odraditi. Osim toga, revanš protiv Nicka Diaza je također zanimljiv. To su dva scenarija koja su mi vrlo zanimljiva i zbog kojih bi se vratio”, rekao je, a onda je nastavio nešto o tome zašto je trenutno izvan pogona:

“Nije da ne želim nastaviti. Ja se volim boriti i to me još uvijek uzbuđuje, imam još vatre u sebi. Jedino je pitanje da li mi je to najpametnija odluka. Borim se 14 godina, i to je jako puno ratova u kavezu, u ringu i na treningu. Moram razmišljati o budućnosti i tu sam neodlučan. Moram pokušati biti pametan i razmišljati dugoročno.”

O datumu povratka ne zna ništa, no vjeruje kako će on ipak doći.

“Mislim da se to neće dogoditi do iduće godine. Do kraja godine imam neke planove, tako da neću imati vremena za trening kamp. No, u formi sam, ukoliko se Woodley ili Lawler ozlijedi, bit ću spreman uskočiti. No, ugovorenu borbu neću imati sve do početka iduće godine.”

Šteta za Condita, posebno jer mnogi misle kako je on trebao biti nositelj UFC-ov pojasa prvaka velter kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI