Carwin: Mogu bilo koga nokautirati jednim udarcem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2012 07:16h Autor:

Shane Carwin (Photo by: MMA Weekly - Ken Pishna)

 

 Shane Carwin trebao bi se vratiti ubrzo nakon godinu dana pauze, bit će trener u The Ultimate Fighter showu, a na kraju će se sučeliti s protivničkim trenerom Royjom Nelsonom.

Nekadašnji privremeni prvak UFC-a u teškoj kategoriji, Shane Carwin, krajem protekle godine morao je obaviti prilično tešku operaciju kralježnice koja ga je prisilila da iz kaveza izbiva najmanje pola godine. Ozljede su sada iza njega i uskoro će biti spreman za nastup, a za otprilike mjesec dana očekuje ga vodeća trenerska uloga u novoj sezoni The Ultimate Fighter showa.

Trener protivničke ekipe je Roy Nelson, pa je već bilo određenih verbalnih prepucavanja između njih, a Nelson ga je čak i optužio za doping. Carwina to ipak ne dira previše, jedva čeka svoj meč s Nelsonom, koji je na glasu kao borac s iznimno čvrstom bradom.

“Osjećam se kao da se mogu nositi s bilo kojim borcem. Možda nisam najbolji tehničar, ali garantiram da imam više srca i hrabrosti od većine drugih boraca. Isto tako, mogu podnijeti dosta batina. Kunem se da je moja glava malo deblja nego većini ljudi”, smatra Carwin.

“Teško je mene nokautirati i znam da to frustrira druge borce, kad me udare najbolje što mogu, a onda se ništa ne dogodi. Oni znaju da ja imam snagu da nokautiram jednim udarcem, osjećam da to mogu napraviti bilo kome”, rekao je 37-godišnji Shane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI