Carwin razočaran UFC-ovim rankingom: Očito se moram vratiti…

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2016 11:57h Autor:

Shane Carwin

Shane Carwin definitivno pripada skupini boraca koji su mogli ponuditi više, no bivšeg su vlasnika privremenog teškaškog pojasa u mirovinu potjerali zdravstveni problemi. Posljednih dana se s povratkom Brocka Lesnara ponovno aktualizirala priča oko njegovog izlaska iz mirovine, a da priča ima temelja još je jednom potvrdio i sam Carwin.

Američki teškaš se umirovio 2013. godine, a posljednji nastup je imao još dvije godine ranije kada je poražen od Juniora dos Santosa. Priča o njegovom povratku datira još iz 2014. godine kada je izjavio da bi se borbama vratio u slučaju da se na isti potez odluči Lesnar koji mu je nanio prvi poraz u karijeri.

Da zaista razmišlja o povratku potvrdio je i kada je Jones tražio protivnika za UFC 197 pri tome prozivajući i teškaše, a javio se i čim je objavljen Lesnarov povratak.

Posljednja u nizu njegovih reakcija je ona kojom iskazuje nezadovoljstvo UFC-ovim rankingom koji ga je svrstao na 82. mjesto svojih najboljih boraca svih vremena.

“Znači, UFC me je stavio na 82. mjesto svih vremena. Očito se moram vratiti i jebeno nokautirati neka imena! S kim biste me voljeli vidjeti u borbi”, upitao je Carwin fanove preko Twittera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI