Cerrone: Svaki dan pijem pivo, pa čak i kad se pripremam za borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2015 19:25h Autor:

Donald Cerrone

Nije tajna da je Donald Cerrone privatno jedan od najzanimljivijih UFC-ovih boraca, a osim adrenalinskih avantura, zaljubljenik je i u pivo. Kaže kako ga pije svaki dan, nebitno o tome nalazi li se unutar priprema za borbu.

Nedavno je Donald Cerrone imao zanimljivu epizodu na UFC 185 eventu, odnosno Q&A sessionu, kojem je bio domaćim. Fanovi su kupovali pivo i dodavali ga na binu, a Kauboj je te poklone vrlo rado prihvaćao i konzumirao. Tim fanovima se na kraju obratio:

"Svim pivopijama u publici želim reći hvala. Bit ću ovdje s vama i piti hladni fini Budweiser te se nadam da ćete to poštovati."

Već prije svog nastupa protiv Mylesa Jurya, Kauboj je namjerava novogodišnju noć provesti tako da dijele pivo fanovi, odnosno gore navedeni brand, koji je jedan od njegovih sponzora, no UFC mu to nije dozvolio. Štoviše, mnogi smatraju kako mu konzumiranje toliko piva šteti kondiciji.

"Svjestan sam da sam apsolutno užasan uzor. Nemojte pratiti moje stope, ali ja pijem pivo jer ga jednostavno volim. Što god mi se dogodilo u životu, nikad neću raditi protiv sebe. Ne namjeravam prodati dušu, Kauboj je pivopija i pit ću pivo uvijek, sve do dana moje borbe", rekao je kao odgovor na spomenuto pitanje.

Nedavno je Cerroneov budući protivnik poručio Anthonyu Pettisu kako se prvak ne postaje tulumarenjem. Njegov idući protivnik upravo gaji takav način života, no Khabib još nije počeo s porukama upućenim njemu. Bit će zanimljivo kad krene.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI