Cerroneu malo nedostajalo da otkaže borbu protiv Edwardsa

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.06.2018 19:20h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone nije imao sreće na UFC Fight Night 132 priredbi u Singapuru gdje je u glavnoj borbi večeri jednoglasnom odlukom sudaca poražen od Engleza Leona Robertsa. 

Iako je nakon ovog poraza 1-4 u zadnjih pet nastupa, popularni “Cowboy” je sretan što se uopće pojavio i odradio meč. Naime, odmah nakon poraza Cerrone je otkrio da je samo dan prije borbe bio jako bolestan i malo je nedostajalo da borbu otkaže.

“Ovo je bio prvi put u karijeri da sam skoro nazvao UFC i rekao, ‘danas ne dolazim na posao’ “, objasnio je Cerrone na press konferenciji nakon borbe. “Ali pogledao sam se u zrcalo i rekao si, ‘ti nisi taj tip, odi se boriti… Bilo mi je muka. Povraćao sam. Cijelo jutro sam se osjećao kao govno i nisam mogao ustati iz kreveta.”

No, zdravstvene poteškoće nisu izgovor za Cerronea koji je zapravo ponosan svojim nastupom.

“No, to nema nikakve veze s tim kako sam se borio. Ponosan sam na sebe što sam se pojavio i odradio meč. Sretan sam i ne žalim za ničim. Ne mislim da sam išta izgubio.”

Cowboyju je ovo bila prilika da upiše 21. pobjedu u UFC-u čime bi postao borac s najviše pobjeda u povijesti promocije. Priliku da dođe do rekordne pobjede tražit će na nekoj od nadolazećih priredbi.

“Ove godine se planiram boriti još dva puta. Stoga, ako postoji netko da se želi boriti s ‘Cowboyjem’, neka mi se javi i dogovorit ćemo to.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI