Cerroneu se ne sviđaju Edwardsove izjave: Naljutio si Kauboja i sad ćeš dobiti teške batine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2018 19:17h Autor:

Donald Cerrone

Leon Edwards nije jedan od onih protivnika Donalda Cerronea, kakvi najčešće ulaze u kavez s njim, s kojima Cowboy cijelo vrijeme gaji prijateljski odnos. Edwardsa tako nešto ne zanima, a čak je Cerronea uspio razbijesniti svojim trash talkom.

Edwards je već od prve press konferencije krenuo s izjavama bez ikakvog prevelikog poštovanja prema onome što je Cerrone napravio u dosadašnjoj karijeri i prema njegovom statusu u sportu. Kako se borba bliži, verbalni udarci su sve niži, što se Cerroneu nikako ne sviđa.

“Leon, nema potrebe da budemo ljuti jedan na drugog. No, on me nazvao starim i sporim pa sam mu rekao kako će morati otići kući mami i reći joj da ga je spori starac prebio”, rekao je Cerrone u videu objavljenom na UFC-ovom Youtube kanalu.

On o Edwardsu nije htio govoriti ružne stvari, budući da ga cijeni kao borca, no obećao mu je naplatiti njegove izjave.

“On je mlad borac čije vrijeme dolazi. No, on ne želi igrati fer. On želi dozvoliti svom jeziku da radi neke stvari, koje baš i nisu ok prema meni. No dobro, samo neka nastavi, ja ću i dalje nastaviti biti cool. No, mora znati što će se dogoditi sad kad je naljutio Kauboja. Sad čak neću morati niti razgovarati s njim nakon što ga prebijem i to mi je super.”

Što se tiče toga kako misli da će se borba odviti, Cerrone ima viziju i shvaća kako će ovog puta morati u borbu biti od prve sekunde te ne dozvoliti protivniku da ga u samom uvodu iznenadi.

“Pokušati će me napasti brzo i naglo, nikad se nije borio pet rundi i biti će sve umorniji kako vrijeme prolazi, dok ću ja biti sve bolji. On nema za ponuditi ništa što još do sada nisam vidio, a prebiti ću ga iz dva razloga. Prvi je taj što je šupak, a drugi je taj što dolazim po pojas.”

Borba se održava ove subote, kao glavna borba Fight Nighta u Singapuru, a glavni program po našem vremenu počinje u 14 sati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI