Cesar Gracie: Diaza ne zanima Andersonova titula!

UFC 30.07.2012 06:55h Autor:

Nick Diaz

 

Nick Diaz ne želi nastupiti u meču s Andersonom za titulu prvaka UFC-a, već ga zanima obična prestiž borba, tvrdi njegov menadžer Cesar Gracie. 

Protekla dva dana glavna vijest u UFC-u svijetu je želja Nicka Diaza da već do kraja ove godine ući u kavez zajedno s aktualnim prvakom u srednjoj kategoriji, Andersonom Silvom.

Iz Andersonovog kampa posljednjih desetak dana često se mogu čuti žalbe kako nema pravog i dovoljno atraktivnog protivnika za njihovog borca, pa su ponudu Nicka Diaza odlučili prihvatiti. Ed Soares putem svog Twitter profila ocijenio je tu ideju kao vrlo dobrom te se čeka odgovor Dane Whitea.

No, čini se da je ipak došlo do malog nesporazuma i da je Cesar Gracie bio djelomično krivo shvaćen. U svom dodatnom pojašnjenu Cesar, koji je trener i menadžer Diazu, pojasnio je da ipak njegovog borca ne zanima napad na titulu, već običan meč.

“Ne radi se o tituli, ne želimo nju. Može meč čak biti i u srednjoj kategoriji, ali titula prvaka nam nije bitna. Nick ne želi obezvrijediti sve ostale sjajne borce u srednjoj kategoriji koji čekaju na priliku da napadnu Andersona, ovdje se radi samo o borbi, o super-borbi”, rekao je Cesar.

Kako god bilo, Dana White, koji obično vrlo brzo zna reagirati na popularne teme vezane uz njegovu organizaciju, ovog je puta očito odlučio uzeti malo dodatnog vremena prije nego li i javno otkrije svoje mišljenje o mogućoj borbi Diaza i Andersona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI