Četiri bonusa za borbu večeri uključujući high kick vrijedan borbe za titulu i brutalno koljeno (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2018 10:26h Autor:

Ellenberger vs. Saunders

Drugi event za redom UFC nije dodijelio bonus za borbu večeri, no razlog za to je vrlo jednostavan. Bilo je toliko dobrih izvedbi da su sva četiri dodatna financijska čeka otišli borcima koji su na impresivan način završili svoje borbe.

Dobitnici bonusa su Marlon Moraes, kojem je to drugi nokaut high kickom u nizu i isto tako drugi bonus u nizu, zatim Gregor Gillespie, koji je doašo do 5-0 u UFC-u i do svog trećeg bonusa, svoj treći bonus osigurao je Ben Saunders, a dodatnu nagradu u svojoj debitantskoj borbi dobio je Nathaniel Wood.

Moraes je za svojih 50.000 dolara nokautirao Jimmiea Riveru nakon samo pola minute borbe te je zatražio bonus da može nešto kupiti sinu koji mu se uskoro treba roditi. UFC mu je ispunio tu želju, no nokaut je bio takav da zapravo nije morao ništa “žicati”, dobio bi ga u svakom slučaju, jer kick je bio fantastičan.

Ukupno najbolja izvedba svakako pripada Gregoru Gillespieu, koji je u potpunosti dominirao protiv Vincea Pichela, tako da mu je na kraju slomio volju, što je rezultiralo dolaskom u poziciju da Pichela prisili na tapkanje.

Ben Saunders je u duelu boraca koji traže produžetak svoje UFC karijere savladao Jakea Ellenbergera, a presudilo je koljeno u jetru. Saunders je inače poznat kao borac vrlo jak u klinču, a to je iskoristio u ovoj borbi za vrlo brz završetak.

Nathaniel Wood bonus je uzeo u svom debi UFC nastupu, za d’arce gušenje kojim je savladao Johnnya Eduarda. Englez je inače poznat po svom atraktivnom stand upu i nokautima, no ovdje je naletio na Brazilca koji se bolje snalazio na nogama. Tako je Wood pametno dočekao situaciju za napraviti nešto drugačije, a to mu je na kraju donijelo pobjedu i 50.000 dolara dodatnog veselja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI