Chad Mendes nova žrtva USADA testiranja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2016 10:48h Autor:

Chad Mendes

Ovaj tjedan u Americi nema evenata elitnih promocija, no zato udarna vijest dolazi iz crne kronike. Nova žrtva testiranja američke antidopinške komisije je Chad Mendes, bivši trostruki izazivač u perolakoj kategoriji.

Kako to inače ide njih, USADA je Mendesa obavijestila o potencijalnom korištenju nedozvoljenih sredstava. Nisu spominjali supstancu na koji je Mendes bio pozitivan na njihovom testiranju. Kako nalažu USADA pravila, treća strana sad treba odraditi dodatno testiranje, da bi se rezultati potvrdili i pokazali netočnima.

Ovo je još jedan veliku udarac za Team Alpha Male, koji se nalazi unutar velike krize. Oni su do sada bili poznati kao apsolutno čist tim, a sada bi im se mogla i ta reputacija narušiti. Naravno, ukoliko drugi rezultati pokažu kako je Mendes uistinu konzumirao nedozvoljena sredstva.

Inače, niti forma Mendesu nije najbolja, budući da je doživio tri poraza u posljednje četiri borbe. Dva su bila u borbama za titulu, od Josea Alda i Conora McGregora, dok je posljednju borbu imao u prosincu, kad ga je nokautirao Frankie Edgar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI