Charles Oliveira šest mjeseci bez borbe: Ne znam zašto mi UFC ništa ne nudi

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2016 17:42h Autor:

Charles Oliveira

Prošlo je šest mjeseci otkako je Charles Oliveira savladao Mylesa Jurya na UFC on FOX 17 priredbi, a UFC od tada nije ponudio niti jednog protivnika jednom od najboljih članova perolake kategorije.

Prethodne dvije godine, Oliveira je nastupao po tri puta, no u 2016. još nema niti dogovorenu borbu, što je vrlo čudno, budući da je u svom posljednjem nastupu izgledao impresivno, a to mu je ujedno bila i peta pobjeda u posljednjih šest borbi.

“Smeta me to, svi mi borci želimo znati kad ćemo se boriti, jer nas to tjera i da jače treniramo. Ja treniram cijelo vrijeme, ali to nije to dok ne znam za što treniram. Čekam da me UFC nazove i kažu mi kad se borim, no ništa od toga. Eventi se slažu, borbe se događaju, a mog imena još nema nigdje. Spreman sam se boriti protiv bilo koga, no što se može, dogodit će se s vremenom”, izjavio je nedavno za brazilske medije.

U međuvremenu podosta razmišlja o tome kako bi mogao dodatno napredovati. Iako su mu tek 26 godina, Oliveira iza sebe ima 27 profesionalnih borbi, od čega je 15 u UFC-u. Ipak, i dalje mu se događaju stvari kao prije zadnje borbe, kad je za dva kilograma pao vagu. To je jedno od onog što namjerava promijeniti prije idućeg nastupa.

“Moram postati profesionalniji. Kad sam došao u UFC, znao sam samo jii-jitsu. S vremenom sam popravio stand up i treniram apsolutno svaki segment. No, ne moram misliti na to samo u treningu. Od sada ću se potruditi da za svaki nastup budem maksimalno spreman, da prođem vagu te da na kraju odradim odličnu borbu.”

I mi jedva čekamo idući nastup ovog nevjerojatno uzbudljiv borca, jednog od najnagrađivanijih u UFC što se tiče bonusa.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI