Chiesa “bacio mamac” bivšem prvaku: Ako je muško prihvatit će izazov!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2017 11:52h Autor:

Michael Chiesa

Michael Chiesa se oporavio od ozljeda i deset mjeseci nakon posljednje borbe planira povratak u oktogon, a ima i jednog visokorangiranog protivnika na umu.

Tokom Q&A-a u sklopu UFC Fight Nighta 105 prošlog vikenda u kanadskom Halifaxu “Maverick” je izazvao bivšeg prvaka lake kategorije, Eddija Alvareza, koji je naslov izgubio na UFC 205 priredbi u studenom.

“Eddie je izgubio naslov od Conora (McGregora), ali riječ je o borbi koja ima smisla. Eddie je čvrst tip, bivši prvak u drugim promocijama, ali imao je svoje vrijeme. Sad sam ja na redu.”

McGregor trenutno nije aktivan u UFC-u, a iznad Alvareza su rangirani samo Tony Ferguson i Khabib Nurmagomedov. Izazivači će se obračunati za privremeni pojas na UFC-u 209. u Las Vegasu idućeg mjeseca.

“(Alvarez) kaže da želi pričekati i vidjeti što će se dogoditi 4. ožujka, ali zašto se ne bi borio s nekim? Nemoj samo sjediti i čekati. Ako je dovoljno muško da prihvati izazov, postoji bradati tip na sjeverozapadu koji čeka da se pošaka s njim na 15 minuta. Hajdemo vidjeti hoće li zagristi mamac.”

Chiesa je posljednji put nastupio u travnju prošle godine završivši Beneila Dariusha gušenjem s leđa u drugoj rundi. Trenutno je rangiran kao osmi najbolji borac lake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI