Chris Weidman u svijetu kombinacija

UFC 15.11.2012 12:02h Autor:

Chris Weidman

Anderson Silva najavio je pauzu dugu otprilike godinu dana te je otvoreno rekao da mu je svejedno ako UFC u međuvremenu nekom drugom da titulu privremenog prvaka u srednjoj kategoriji.

Takva izjava sjajnog brazilskog borca obradovala je mnoge njegove kolege iz srednje kategorije i otvorila mogućnost brojnim raznim kombinacijama, pa su neki borci već počeli putem medija zauzimati što bolju poziciju u slučaju da se UFC zaista odluči na takvo što, a to je i prilično izgledno ukoliko se Anderson bude držao svoje odluke o izbivanju iz oktogona do kraja 2013. godine.

Zanimljivo je stoga bilo vidjeti jednu objavu Chrisa Weidmana na Twitteru, koji je očito uložio mnogo truda u promišljanje i donio sljedeći zaključak: "Dana White, mogao bi se napraviti meč za titulu privremenog prvaka između pobjednika moje borbe protiv Boetscha i Bisping VS Belfort?"

Neki su mu pružili podršku, no oni najbitniji ljudi, Dana White i Joe Silva, po tom se pitanju još uvijek nisu oglasili. Vjerojatno žele provjeriti s Andersonom koliko je bio ozbiljan prilikom najave godinu dana duge pauze

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI