Chuck Liddell se slaže s Huntom: Lesnar se jako boji primati udarce

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2016 14:38h Autor:

Ilustracija

U svojoj kratkoj MMA karijeri Brock Lesnar je uspio osvojiti, obraniti i ujediniti UFC naslov u teškoj kategoriji, ali je također dobio reputaciju borca koji ne reagira dobro na primanje udaraca. Sad kada se Lesnar sprema za jednokratni povratak u oktogon na UFC-u 200 ista priča je ponovno aktualna.

To je veliki problem s obzirom da će Lesnara u kavezu čekati jedan od najstrašnijih nokautera u povijesti, Mark Hunt. “Super Samoan” je nedavno izjavio da Lesnar ne voli primati udarce više od ostalih boraca, a s njim se slaže i legendarni UFC borac i nekadašnji vladar poluteške kategorije Chuck Liddell.

“Bio je dobar hrvač na koledžu, ali boji se primiti udarac. To situaciju čini opasnom, jer imate tipa koji zna udarati i ako uspije pomalo zaustaviti Lesnarova rušenja onda će se Brock naći u velikim problemima. Mislim, on jest jak i ima srca jer će se boriti i neće odustati, to mu priznajem. Ima srce i bori se čvrsto, ali jako se boji primati udarce. Tako da ga samo morate početi udarati#”, rekao je Liddel za HollywoodLife.com

Lesnar i Hunt se bore 9. srpnja na UFC 200 priredbi u Las Vegasu. Event predvodi revanš između Daniela Cornmiera i Jona Jonesa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI