Cigano: Miočić će biti prvak do naše sljedeće borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2016 00:10h Autor:

Juniors Dos Santos i Stipe Miočić

Junior dos Santos priželjkuje novu borbu sa Stipom Miočićem, a uvjeren je da će do tog revanša Miočić još uvijek držati pojas prvaka kojeg je prije četiri godine i sam držao.

Dos Santos je porazio Miočića krajem 2014. jednoglasnom odlukom, a zatim je izgubio od Alistaira Overeema, sljedećeg Miočićevog protivnika i prvog izazivača. U Zagrebu se Brazilac vratio pobjedom protiv Bena Rothwella i na putu je povratka u sam vrh UFC-ove teške kategorije. Dok Miočić čeka borbu s Overeemom u rujnu, “Cigano” tvrdi da mu Nizozemac neće uzeti pojas.

“Miočić je veliki sportaš, priuštio mi je jednu od najtežih borbi u mojoj karijeri. Vrlo snažno udara i mislim da će još dugo držati pojas… dok se nas dvojica opet ne borimo”, poručio je Dos Santos koji je i nedavno u Hrvatskoj nahvalio Miočića i njegovu snagu. Brazilac se već borio i protiv Stipe i protiv Overeema, pa je prognozirao:

“Stipe živi svoj veliki trenutak i mislim da protiv Overeema neće napraviti pogreške koje sam ja napravio u borbi s Alistairom, znat će poštovati protivnika i napraviti prostora za svoju igru”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI