CM Punk prekinuo šutnju nakon teškog poraza na UFC-u 225

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2018 13:29h Autor:

CM Punk

Phil Brooks ili poznatije CM Punk je ponovno poražen u UFC-ovom Octagonu. Iako je poteklog vikenda na UFC-u 225 ostavio nešto bolji dojam, čini se kako je tomu tako samo zato što je s druge strane kaveza imao slabijeg suparnika. Umjesto odličnog Mickeya Galla, tamo je bio manje odličan Mike Jackson.

Nakon tri runde premlaćivanja i prilično jednostranog meča, suci su uvjerljivo prednost dali borcu/fotografu. Brooks je samo tužno, pognute glave, išetao iz United Centra u Chicagu. Njegov san da će stići do slavlja u pravom meču i tako skinuti stigmu WWE kečera sa sebe, se pokazao kao promašaj.

Na press konferenciji se nije želio pojaviti, a nije dao niti intervju u samom kavezu odmah poslije meča. U međuvremenu je njegov šef Dana White na press konferenciji potvrdio da je to bio njegov kraj u elitnoj promociji, ako se slučajno nadao “trećoj sreći”.

No, Punk se ipak oglasio. Nešto kasnije je odlučio zaključiti šutnju i obratiti se svojim fanovima i MMA publici putem službenog Twittera. To je učinio u svom stilu – vedrom i pozitivnom porukom!

“Nekada pobijediš, nekada izgubiš. Tako da sam ja 1-1 ovaj tjedan i to prihvaćam! Hvala mom timu, mojoj obitelji i mojim prijateljima. I naravno MOJIM FANOVIMA! Ne bih bio ovdje bez vas. Veliko poštovanje prema Mikeu Jacksonu! Hvala ti na ovom meču. Živiš samo jednom, a za sam JOŠ UVIJEK ŽIV”, napisao je Punk na Twitteru.

Kada je govorio o tome “da je 1-1 ovaj tjedan”, Brooks je mislio na pobjedu u sudskoj parnici čija je presuda stigla upravo u tjednu velikog MMA meča. Brooksa je tužio bivši poslodavac, točnije jedan od liječnika iz WWE-ja, te je radi nekih izjava koje je Brooks javno izrekao tražio čak 4 milijuna dolara.

CM Punk je potvrdio da bi u slučaju poraza u toj parnici financijski bio uništen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI