Colby Covington prozvao Dos Anjosa vjerojatno najblesavijom provokacijom ikad (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2017 18:45h Autor:

Covington i Dos Anjos

UFC-ov velteraš Colby Covington ima veliku želju poželjeti dobrodošlicu Rafaelu Dos Anjosu u diviziju u kojoj on nastupa. Toliko velu da ju izražava da uistinu čudan, rekli bi smo i blesav način.

Naime, Covington je na svom Twitteru objavio sliku koja bi trebala predstavljati kako izgleda dolazna elektronska pošta bivšeg prvaka lake kategorije. Naravno, riječ je o montaži i moramo priznati kako se Covington uistinu potrudio napraviti nešto za što sumnjamo da će postići baš neki pozitivan efekt. Čini se da nije pokupio dobre lekcije prozivanja od svog timskog kolege i jako dobrog prijatelja, Jorgea Masvidala.

Tako tu možemo vidjeti poruku od Scotta Cokera, koji Dos Anjosu govori kako ga ne može dovesti u Bellator dok god ima ugovor s UFC-om, a tu je i poruka njegovog trenera Rafaela Cordeira koji otkriva kako je otkrio pravi način za otkazati borbu, odnosno da mu trebaju slomiti nogu. Jon Jones ga pita da li mu je donio što iz Kolumbije, a najpoznatiji “cutman” Sticth Duran nudi svoje usluge, jer vjeruje da će mu biti potrebne u borbi protiv Covingtona. Tu je Ariany Celeste koja pokušava nabaviti upravo Covingtonov broj telefona te mnogi drugi, najbolje da pogledate sami.

Uistinu je Covington uložio puno truda u nešto ovako jednostavno blesavo. Mislimo da tako što nije potrebno borbu profesionalnog skora 11-1, koji je slavio u šest od svojih sedam UFC nastupa. Možda je stvarno trebao pitati Masvidala za savjet, on zna kako dobiti borbu koju želi.

(kliknite na fotografiju za prikaz iste u punoj veličini)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI