Condit razočaran zbog odgode: Veselio sam se Lawleru, naslov prvaka je i dalje moj glavni cilj

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2015 19:47h Autor:

Carlos Condit

Carlos Condit razočaran je otkazivanjem meča s Robbijem Lawlerom do kojeg je trebalo doći na UFC 193. UFC je borbu odgodio zbog Lawlerove lakše ozljede.

Lawler je protiv Condita trebao braniti pojas 14. studenog na Etihad stadionu u Melbourneu, ali je zbog ozljede palca Lawler morao odustati.

"Ovo je razočaravajuće. U karijeri sam već diživio takve trenutke, to je dio ovog sporta", rekao je Condit nakon odgode.

Condit je slično doživio uoči borbe s bivšim prvakom GSP-om na UFC 143, no nakon odgode zbog ozljede prvo se morao boriti s Nickom Diazom za privremeni pojas, a tek onda s GSP-om za titulu prvaka, no izgubio je sudačkom odlukom na UFC 154. Dok se Lawler oporavlja, Condit još ne zna hoće li dobiti drugog protivnika.

"Nije mi još ponuđen nitko. Možda dođe druga ponuda, ali u svakom slučaju moram ostati u formi, ne samo zbog druge šanse, nego i zbog svog zdravlja. Trening je moja terapija", rekao je dodavši da mu je titula prvaka i dalje prvi cilj.

"Još ne znam kada bi se mogao održati novi meč s Lawlerom. Ako se oporavi u dogledno vrijeme, volio bih da mi to bude sljedeća borba. Bio sam stvarno vrlo uzbuđen".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI