Condit: Revanš s Lawlerom ili uzimam pauzu

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2016 10:31h Autor:

Robbie Lawler vs. Carlos Condit

Carlos Condit je jedan od najatraktivnijih boraca u velter kategoriji. Još jednu nezaboravnu večer nam je priuštio na UFC-u 195 kad je u 25-minutnom ratu, podijeljenom odlukom sudaca, izgubio od aktualnog prvaka Robbieja Lawlera. Prošlo je više od dva mjeseca od njihovog susreta, a “The Natural Born Killer” još uvijek ne zna što ga čeka u nastavku karijere. Kako stvari stoje, njega u ovom trenutku zanima samo jedna stvar, a to je revanš s Lawlerom.

Mislim da sam dva puta pogledao tu borbu. Za početnike je to bila odlična borba, ali ja sam uvijek kritičan kada su u pitanju moji nastupi tako da sam uočio puno pogrešaka s moje strane. Riječ je o malim stvarima, ali stvarima za koje ne vjerujem kako sam ih napravio. U konačnici, vjerujem kako sam zaslužio pobjedu. Robbie je odradio odličnu borbu. On je ratni, prvak, ali mislim kako sam te večeri bio bolji“, izjavio je Condit za FOX Sports.

Nakon prve UFC-ove priredbe u ovoj godini, Condit jer razmišljao o završetku karijere. Štoviše, borac iz Albuquerquea je još uvijek neodlučan po pitanju svoje budućnosti u oktogonu. Jedna stvar bi ga ipak najvjerojatnije vratila u oktogon, a to je novi susret s Lawlerom.

Želim borbu s Lawlerom. Osjećam kako sam te večeri trebao postati prvak i biti u poziciji da branim pojas. Ako mi se ponudi borba koja bi me zainteresirala, u ovom slučaju je to revanš s Robbiejom, onda bih se mogao ponovno uzbuditi, inače ću uzeti pauzu. Ovo je igra čekanja. To mi je UFC poručio. Trebat će im nekoliko tjedana da o svemu razmisle, a onda ćemo vidjeti kako ćemo dalje“, poručio je Condit.

Posjetimo, Condit je u dva navrata ostao kratak na putu do prestižnog pojasa. Prvo ga je na UFC 154 eventu iz 2012. godine svladao Georges St. Pierre, a zatim je i izgubio u već spomenutom meču s Lawlerom. Iako bi mnogi voljeli ponovno gledati aktere UFC-a 195, Conditova četiri poraza iz posljednjih šest susreta su mu u ovom trenutku najveći protivnik u ostvarenju njegovih želja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI