Condit: UFC mi nudi samo GSP-a i ja ću ga čekati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2012 07:49h Autor:

Carlos Condit

Carlos Condit svoj idući meč mora odraditi protiv Georgea St-Pierrea, a otkrio je i da mu čelnici UFC-a ne žele ponuditi nijednu drugu opciju.

Jedan od najpopularnijih kanadskih sportaša, George St-Pierre, nedavno je počeo s intenzivnijim treninzima, no još će trebati dosta vremena da se vrati u staru formu i započne trenirati punom snagom.

Teška operacija koljena koju je imao početkom godine natjerala ga je na dugu pauzu, pa ni povratak neće biti lak. UFC mu je za prvog protivnika nakon pauze namijenio Carlosa Condita te ni ne razmišljaju o bilo kojoj drugoj opciji.

"UFC mi ne želi ponuditi nijednu drugu borbu, nude mi samo meč protiv GSP-a, tako da je to borba koji čekam. Ukoliko UFC tako želi, ja ću čekati da se GSP oporavi i pripremi za meč u studenom ukoliko bude mogao", rekao je Carlos.

"Ukoliko mu bude bilo potrebno više vremena za pripreme, pokušat ćemo nagovoriti UFC da mi daju neki meč prije toga. No, koliko mi je poznato, njegov oporavak i pripreme teču prema planu da sve bude spremno za studeni", otkrio je Condit.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI