Conor McGregor: Nisam želio biti TUF trener, to mi ništa ne znači

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2015 16:42h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor nije bio sretan kad je za suparničkog trenera u Ultimate Fighteru odabran Uriah Faber. Kaže da u takvom raspletu nije htio biti trener unutar showa, jer mu bez borbe to ništa ne znači.

Cijela je situacija zapravo vrlo zanimljiva. Irac kaže kako je prvobitni plan bio da mu suparnički trener bude Chad Mendes, s kojim bi se nakon toga i borio. Da je Conor savladao Jose Alda, bilo bi to za titulu, a u suprotnom ne, no Mendes mu je trebao biti idući protivnik i Ultimate Fighter suparnik.

Nakon što se Aldo ozlijedio, Conor je odradio borbu protiv Mendesa i više nije bilo smisla da on bude trener. Umjesto toga, američke borce, protiv Conorovih europskih, vodi Uriah Faber. Conor je nakon te objave izgubio prvobitnu motivaciju.

"Prije nego se sve ovako rasplelo, bio sam jako uzbuđen. No, onda je Aldova ozljeda sve upropastila. Svi planovi su otišli u vjetar, UFC je postavio Uriaha koji mi nije nikakva motivacija, jer se protiv njega neću boriti. Izgubio sam svu energiju i više nisam imao ni volje ni želje za to. Ovo mi apsolutno ništa ne znači", rekao je Conor.

Conor je ipak bio spreman boriti se protiv Fabera, jer ga smatra lakim zalogajem, pa je dodao:

"Mogli su mi dati borbu protiv Uriaha, bio bi mi došao kao dobro zagrijavanje prije Alda, s kim bih se borio krajem godine."

Bit će kako je Conor potpisao ugovor za trenera u showu prije nego se sve dogodilo na ovaj način. No, izgleda kako je zaboravio da bi u Ultimate Fighteru zapravo borbi trebali biti u prvom planu, a ne treneri. No, znamo kakav je Conor što se tiče tih stvari.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI