Conor McGregor ogromnog osmijeha na licu kupuje travu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2018 18:38h Autor:

Conor McGregor

Dok svi čekaju vijesti što će biti s Conorom McGregorom i njegovom borilačkom karijerom, Irac i dalje prakticira apsolutno hedonizam. Novi dokaz toga dolazi iz Amsterdama, gdje se MMA zvijezda odlučila za degustiranja popularne turističke ponude.

Irac je posjetio coffee shop, a ako znate nešto malo više o Nizozemskoj, znate da su to ugostiteljski objekti gdje kava ipak nije ono najtraženije od strane mušterija, posebno ako su u pitanju turisti, u kakvoj je ulozi tamo bio i McGregor. No, vjerojatno nije očekivao da bi ga kamera iza pulta mogla uslikati te da bi netko to kasnije mogao javno objaviti.

Tako se po internetu pojavila fotografija najveće svjetske borilačke zvijezde, gdje s velikim osmjehom bira unutar ponude objekta u kojem se našao. I ne sumnjamo kako su mu djelatnici ponudili ono najbolje iz svog asortimana, jer ne dolazi im ovakva zvijezda svaki dan u radnju.

Što se tiče McGregora, čisto sumnjamo da je u Nizozemsku otišao trenirati, iako iz njegovog tima svako malo dolaze vijesti kako je redovno u dvorani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI