Conor McGregor ogromnog osmijeha na licu kupuje travu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2018 18:38h Autor:

Conor McGregor

Dok svi čekaju vijesti što će biti s Conorom McGregorom i njegovom borilačkom karijerom, Irac i dalje prakticira apsolutno hedonizam. Novi dokaz toga dolazi iz Amsterdama, gdje se MMA zvijezda odlučila za degustiranja popularne turističke ponude.

Irac je posjetio coffee shop, a ako znate nešto malo više o Nizozemskoj, znate da su to ugostiteljski objekti gdje kava ipak nije ono najtraženije od strane mušterija, posebno ako su u pitanju turisti, u kakvoj je ulozi tamo bio i McGregor. No, vjerojatno nije očekivao da bi ga kamera iza pulta mogla uslikati te da bi netko to kasnije mogao javno objaviti.Tako se po internetu pojavila fotografija najveće svjetske borilačke zvijezde, gdje s velikim osmjehom bira unutar ponude objekta u kojem se našao. I ne sumnjamo kako su mu djelatnici ponudili ono najbolje iz svog asortimana, jer ne dolazi im ovakva zvijezda svaki dan u radnju.

Što se tiče McGregora, čisto sumnjamo da je u Nizozemsku otišao trenirati, iako iz njegovog tima svako malo dolaze vijesti kako je redovno u dvorani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI