Contender Series nastavlja spektakularno! Pogledajte dva fantastična nokauta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2018 18:28h Autor:

Dwight Grant

Druga epizoda Dana White’s Tuesday Night Contender Series serijala donijela je još veći spektakl nego prva, a čak četiri borca nagrađeni su UFC ugovorima. Ipak, dvojica od njih su posebno istaknuli, a to su Dwight Grant i Anthony Hernandez.

Borci su apsolutno ozbiljno shvatili njihovu zadaću u ovom showu, a to nije samo pobjeda nego i što kvalitetniji nastup. Ipak, Dana White je izjavio kako najveće šanse za ugovor imaju borci koji pokažu “killer instinct”, a upravo takva je bila četvorka koja je od jutros dio UFC rostera. Krasne su bile izvedbe kojima su ugovor zaslužili Matt Sayles i Ryan Spann, no Dwight Grand i Anthony Hernandez ipak su bili nešto posebno.

Granta će se oni malo ažurniji UFC fanovi sjetiti kao borca kojeg je Justin Willis predstavio u svom razgovoru s Joeom Roganom nakon posljednje pobjede. On je tada vrijeme koje inače služi za dodatnu samopromociju iskoristio za to da bi predstavio svog kolegu te da bi rekao kako bi to trebala biti iduća UFC zvijezda. Danas se Grant predstavio sam, odnosno ono što je napravio ovaj 31-godišnjak svakako spada u najbolje nokaute ove godine unutar UFC-ovog kaveza. Ovakve kombinacije se rijetko kada viđaju, a let nokautiranog borca samo je uljepšao cijeli dojam.

Objavu dijeli MMA HypeMan (@mma_hypeman)

Drugi borac je mladi Anthony Hernandez, koji se već probio kroz LFA organizaciju gdje je došao do titule srednje kategorije. Ipak, nije bio favorit protiv Jordana Wrighta, velikog potencijala iz Jackson Winkeljohn dvorane, koji je došao uz pro skor 9-0. 24-godišnjem Hernandezu, ocu četvero djece, to nije predstavljalo problem. Završio je borbu brutalnom nokaut serijom te je svoj UFC ugovor posvetio ocu koji je preminuo prije samo tri mjeseca, koji je ujedno bio njegova najveća podrška u karijeri. Pogledajte i njegov nokaut!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI