Cormier: Bilo bi baš ludo da se u kavezu nađemo Jones i ja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2012 07:47h Autor:

Daniel Cormier

 

 Daniel Cormier zaista najozbiljnije razmišlja o silasku u polutešku kategoriju kad se uskoro nađe u UFC-ovom društvu nakon što odradi još jednu borbu u Strikeforceovom kavezu.

Sjajni Daniel Cormier, koji je iznenadio cijeli svijet nakon što je kao zamjenski borac osvojio Strikeforceov teškaški Grand Prix, trebao bi u tom istom kavezu u svojoj karijeri odraditi još samo jednu borbu.

Nakon toga slijedi mu selidba u UFC, no zasad nije sigurno hoće li se tamo boriti u teškoj ili u poluteškoj kategoriji. Odluka najvećim dijelom ovisi o tome kakav će biti ishod dvoboja između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza. Cormier se očito nada da bi vrlo brzo mogao dobiti priliku za napad na titulu, a protiv Caina ne želi ići s obzirom na to da mu je mnogo pomogao u karijeri.

“Ne želim se boriti protiv Velasqueza. On mi je jako puno pomogao da postanem MMA borac. Kad sam tek krenuo, čovjek mi je pružio svu moguću pomoć, a to nije morao napraviti za mene. Već sam rekao, ako Cain bude ponovno prvak, ja se neću moći boriti s njime. U tom slučaju ići ću na Jona Jones. Zamislite koja bi to ludnica bila da se Jones i ja nađemo u istom kavezu. Znate da bi se Jones dobro namučio”, rekao je Cormier.

Neporaženi Cormier (10-0 skor), svoju posljednju borbu u Strikeforceu trebao bi odraditi tijekom rujna, no zasad još uvijek nije poznato tko bi mu mogao biti protivnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI