Cormier: Borba s Andersonom bila mi je najlakša u karijeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2017 18:18h Autor:

Daniel Cormier i Anderson Silva

Daniel Cormier čeka prvu borbu u UFC-u još od UFC-a 200 prošlog srpnja kada je pobijedio Andersona Silvu u borbi koja je dogovorena kao zamjena za okršaj prvaka poluteške kategorije s Jonom Jonesom, koji je tada suspendiran.

Silva je uskočio kao spasitelj jubilarnog eventa samo 48 sati prije borbe, a Cormier je jednoglasnom odlukom pobijedio po mnogima najboljeg borca svih vremena. Sada se Cormier sprema za obranu pojasa protiv Anthonyja “Rumblea” Johnsona na UFC 210 koji je na rasporedu 8. travnja.

Cormier se osvrnuo na komentare kako nije bio uvjerljiv protiv Silve i poručio kritičarima: “Nemam pojma o čemu pričaju. Borio sam se s Andersonom Silvom u roku od dva dana, pobijedio čovjeka kojeg smatraju najboljim borcem u povijesti, jednoglasno. Nije bilo nikakve opasnosti u toj borbi. Bila je to najlakša borba moje karijere”.

Cormier je već jednom pobijedio Anthonyja Johnsona, pa očekuje sličan scenarij i u nadolazečem okršaju.

“Osjećam da sam danas bolji borac nego kad smo se prvi put borili. Kad smo se prvi put borili, imao sam samo tri i pol tjedna za pripremu. Imao sam tri tjedna kampa i ipak uspio pobijediti. Što će se dogoditi sada kad se za njega spremam 12 tjedana? Proći će gore nego prošli put”, zaključio je Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI