Cormier: Joanna je potvrdila da trash talk ima veliki utjecaj na protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2015 16:37h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Daniel Cormier i Kenny Florian su prokomentirali pobjedu Joanne Jedrzejczyk nad Carlom Esprazu te činjenicu koliko trash talk zapravo djeluje na borca tj. protivnika.

Joanna Jedrzejczyk ušla je u glavu Carle Esparze. Nije to nije agresivan trash talk kakvim se neki borci slože, ali Poljakinja se potrudila da donedavna prvakinja nema mira te da cijelo vrijeme razmišlja o njoj. Taj način trash talka čak je Joanni donio i brojne fanove, pa je dvorana u Dallasu čak veću podršku davala njoj nego domaćoj prvakinja.

To je još jednom pokrenulo temu samog utjecaja trash talka, a Daniel Cormier je prokomentirao u emisiji UFC Tonight rekavši: "Mislim kako trash talk ima velik utjecaj i Joanna je to dokazala. Jednostavno je ušla u glavu Carli Esparzi i siguran sam kako je to imalo velik utjecaj na njeno osvajanje UFC pojasa."

S njegovim razmišljanjem se složio i Kenny Florian: "Trash talk nekad kod protivnika stvori i višak samopouzdanja, ali ono što je najvažnije, djeluje tako da borac postane previše emocionalan."

Novu UFC-ovu prvakinju neki su već počeli zvati ženskim Conorom McGregorom, a prvi europski UFC pojas od u posljednjih devet godine bit će prezentiran i 11. travnja u Krakowu, kad će Joanna biti posebna gošća eventa koji predvode Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI