Cormier: Kada dođem u UFC ostajem u teškoj kategoriji

UFC 13.11.2012 02:14h Autor:

Daniel Cormier (foto: Esther Lin)

Daniel Cormier ipak nema namjeru u UFC-u spustiti kilažu i natjecati se u poluteškoj kategoriji, već je ustrajan da i dalje bude u društvu teškaša.

Osvajač Strikeforceovog Grand Prixa teškaša početkom iduće godine odradit će svoju posljednju borbu u toj organizaciji, a onda ga čeka ugovor s UFC-om. Prije toga mora odraditi meč protiv Diona Starringa, borac koji ima prilično dobar skor, no očekivalo se da će Cormier dobiti neki daleko veći izazov, pogotovo nakon što je prije bio u planu meč protiv Franka Mira, koji se ipak ozlijedio.

Jednom kad stigne u UFC mnogi su bili uvjereni da će spustiti kilažu i natjecati se u poluteškoj kategoriji, no čini se da se to ipak neće dogoditi, već da ćemo ga gledati u društvu Juniora dos Santosa, Caina Velasqueza, Alistaira Overeema i ostatka ekipe.

"Bio sam rekao da bih otišao u polutešku kategoriju samo ako Cain postane prvak i odmah se počelo pričati o meču protiv Jona Jonesa. Ja sam ustrajan u tome da ostanem teškaš, ne smatram da moram spuštati kilažu, jedem što hoću i to je moja dijeta. Bez obzira na to ja sam i dalje brz i dovoljno sposoban da se natječem protiv mnogih u mojoj kategoriji, zašto bih je onda napuštao?", odgovorio je protupitanjem Daniel.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI