Cormier ne želi davati Jonesu pažnju: To je kao da veličam Lancea Armstronga!

UFC 25.06.2018 19:22h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Kada je UFC u nedavnoj anketi Daniela Cormiera uključio u razgovor o “najboljem borcu svih vremena,” J0n Jones je morao reagirati i nadviti svoju sjenu nad aktualnim prvakom poluteške kategorije.

Budući da je jedini čovjek koji je ikad pobijedio Cormiera (i to dvaput) Jones je likovao putem Twittera pitavši “nije li onda on najbolji svih vremena?” ako je Cormier uopće u tom razgovoru.

Cormier na Jonesov komentar inicijalno nije reagulirao, ali je u nedavnom razgovoru za CBS Radio objasnio zašto ne želi razgovarati o svom najvećem rivalu.

“Jones nema medijsku pažnju i ja mu je neću dati. On je nitko. Opet su ga suspendirali. Uronjen je u kontroverzu zbog zloupotrebe droga. Tvoji problemi su vezani uz steroide i sredstva za poboljšanje performansi. Kada si takav ne dobiješ medijski prostor. To bi bilo kao da ja veličam Lancea Armstronga.”

Jones se trenutačno nalazi u privremenoj suspenziji i čeka konačnu odluku antidopinške agencije USADA-e u svom slučaju pozitivnog doping testa zbog kojeg mu je prošle godine oduzeta titula i poništena pobjeda nad Cormierom na UFC-u 214.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI